Walter Zenga are emotii pentru debut     Antrenorul dinamovist Walter Zenga a declarat ieri ca are emotii inainte de meciul sau de debut la revenirea in Romania. "Normal ca am emotii inainte de meciul cu Poli Iasi. Sper
   Walter Zenga are emotii pentru debut     Antrenorul dinamovist Walter Zenga a declarat ieri ca are emotii inainte de meciul sau de debut la revenirea in Romania. "Normal ca am emotii inainte de meciul cu Poli Iasi. Sper ca baietii sa fie pregatiti pentru acest meci. E normal ca moralul sa nu fie incredibil de bun dupa esecul din Liga Campionilor si dupa cel din campionat, dar ei sunt profesionisti si stiu ca in fotbal se intampla si infrangeri. Trebuie sa ne revenim repede", a spus Zenga.     Portarul Palop si-a prelungit contractul cu Sevilla     Portarul Andres Palop si-a prelungit pana in 2011 contractul cu FC Sevilla, adversara Stelei in grupa H a Ligii Campionilor. "Nu am nici o indoiala, vreau sa-mi inchei cariera la Sevilla", a declarat eroul finalei Cupei UEFA cu Español, in care a aparat trei lovituri de la 11 metri.     LUPTE. In perioada 17-23 septembrie, la Baku (Azerbaidjan), vor avea loc Campionatele Mondiale de lupte pentru seniori, la care Romania va fi reprezentata de 18 sportivi. Competitia reprezinta un important criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor, primii opt clasati la fiecare categorie de greutate urmand sa-si asigure biletul pentru Beijing.     BASCHET. Nationala masculina de baschet a Romaniei a invins, cu 83-76 (44-37), reprezentativa Finlandei, in primul meci din barajul pentru calificarea la Campionatele Europene din 2009. In partida disputata in Sala Sporturilor din Targu-Mures, cei mai buni marcatori ai Romaniei au fost Levente Szijarto si Paul Helcioiu. Returul va avea loc la 15 septembrie, in Finlanda.     ANTRENORI. Tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti (foto), a fost desemnat cel mai bun antrenor european al sezonului 2006-2007 de cele mai importante publicatii sportive din Europa. Premiul ii va fi inmanat lui Ancelotti la 22 septembrie, inaintea meciului de campionat AC Milan - FC Parma. Carlo Ancelotti a castigat in stagiunea trecuta Liga Campionilor, dupa ce AC Milan a invins pe Liverpool cu 2-1 in finala.     TURNEU. Au inceput inscrierile pentru editia a 5-a a Cupei DN 1 la fotbal in sala, turneu rezervat firmelor care au sediul sau un punct de lucru in nordul Capitalei (Zona DN 1). Toate premiile oferite de sponsori vor fi donate unor tineri fotbalisti alesi de organizatori in cadrul programului "Driblez pentru un vis".     ANGLIA. Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, a fost agresat luni dupa-amiaza, intr-o gara de langa Londra, de un barbat in varsta de 40 de ani. "Putem confirma ca una dintre victime este Sir Alex Ferguson si ca a fost ranit la un picior", a declarat un purtator de cuvant al politiei. Rana nu a fost insa grava, iar Ferguson s-a putut duce apoi la intalnirea pe care o avea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.