Televiziunea rusa TNT, detinuta de gigantul de stat Gazprom, prezinta propria versiune a celebrului serial, cu un enorm succes la public.Vinzatorul de pantofi, roscata sa sotie si
cei doi adolescenti, in varianta originala Cel mai popular show de televiziune din Rusia, desi produs in aceasta tara, cu actori rusi, are un aer foarte familiar pentru telespectatorii din intreaga lume, noteaza „International Herald Tribune". Personajul principal este un vinzator de pantofi, care isi petrece majoritatea timpului liber pe o canapea, in fata televizorului, iar sotia sa are un par rosu socant si un machiaj si mai socant. Familia este completata de doi copii adolescenti cu probleme. Serialul este varianta ruseasca a celebrului show american cunoscut in Romania sub numele de „Familia Bundy". Scenariul este foarte apropiat de cel american, iar show-ul are un succes enorm in special in rindul telespectatorilor tineri. Reclame uriase cu figurile celor patru protagonisti impinzesc strazile Moscovei. „Familia Bundy, cu satira sa la adresa clasei de mijloc americane, se potriveste bine cu stilul televiziunii noastre", explica Dmitri Troitki, director executiv al canalului TNT, detinut de celebra firma de stat Gazprom. Versiunea ruseasca a „Familiei Bundy" este deci, practic, comandata de Kremlin.

Canalul de televiziune mai difuzeaza remake-uri ale altor doua celebre seriale americane: „Cine este seful?" si „Dadaca". Cel din urma a fost difuzat in Rusia pentru prima data in 2004, iar succesul neasteptat pe care l-a avut i-a determinat pe cei de la Sony Television International, care il distribuie, sa comande de la scenaristii americani 25 de episoade in plus, special pentru Rusia.

„Familia Bundy" se numeste, in varianta ruseasca, „Sastlivi Vmeste", adica „Fericiti impreuna", si are loc in orasul Ekaterinenburg. Al si Peggy Bundy s-au transformat in Gena si Dasa Bukin. O scena reprezentativa a serialului il arata pe Gena cerindu-i Dasei sa se dezbrace. Dasa isi exprima bucuria ca in sfirsit va avea parte de sex, dar Gena ii taie repede avintul: „Nu, Dasa, pur si simplu mor de foame si sper ca asta imi va taia pofta de mincare".

Actorul care il interpreteaza pe Gena Bukin, Viktor Loginov, actor de pregatire clasica, sustine ca „incercam sa captam sufletul rus astfel incit serialul sa fie acceptat de publicul nostru, iar personajul sa devina un simplu om de pe strada".

Serialele de comedie americane au fost transmise prima data in Rusia in anii ’90, dar atunci populatia saracita a Rusiei nu se afla in starea de spirit necesara pentru a gusta un astfel de umor. Rusii preferau pe atunci telenovelele sud-americane. Acum, desi stirile continua sa fie controlate de Kremlin, rusii par sa guste din parodia valorilor clasei medii.