La 11 septembrie 2007 s-au clatinat, amarnic, burtile barosanilor invitati la nunta bursuceasca. Mesele intinse in curtea lui Dan-impresar-de-manelisti din cartierul Delea Noua semanau cu standurile unei expozitii culinare.

Probabil ca nivelul apelor a mai scazut putin din cauza nenumaratilor homari, calamari, surimi, creveti, caracatite si sturioni prezenti din belsug pentru a fi introdusi in gurile hamesite ale invitatilor. Nici regnul vegetal nu a fost scutit de sacrificii, mii de trandafiri fiind folositi pentru crearea unui mesaj aducator de noroc mirilor: "Dan & Gina, Casa de piatra".

Catalin Botezatu a fost si el jertfit pe altarul modei, trudind personal doua saptamani pentru a pune la punct rochia inecata in cristale swarovsky a miresei, insarcinata in sapte luni. Dar lucrurile nu s-au oprit in ograda lui Bursuc.

Dupa cununia religioasa, alaiul s-a indreptat spre Bamboo, unde a dat nas in nas cu o alta petrecere cu surprize. Aura Urziceanu si Marcel Pavel au incantat urechile nuntasilor, iar Bursuc a gustat, pana la urma, chiar din... propria-i fiica.

Linistiti-va, nu e vorba de canibalism, ci de un tort care a infatisat-o pe Adriana, copila sa in varsta de 10 ani.