Andrei Pavel joaca astazi cu italianul Potito Starace, iar Victor Hanescu il infrunta pe spaniolul Albert Montanes. Daca vor castiga, vom avea un sfert de finala intre romani.     "Cneazul" a trecut cu bine de primul tur, 7-5, 7-5, de Os
Andrei Pavel joaca astazi cu italianul Potito Starace, iar Victor Hanescu il infrunta pe spaniolul Albert Montanes. Daca vor castiga, vom avea un sfert de finala intre romani.     "Cneazul" a trecut cu bine de primul tur, 7-5, 7-5, de Oscar Hernandez (Spania) si isi va incerca sansa in fata lui Potito Starace, cap de serie numarul 3. Dupa eliminarea principalilor favoriti, Nicolas Almagro si Filippo Volandri, italianul este cotat cu prima sansa la castigarea turneului. "Nu cred ca am jucat vreodata impotriva lui. A avut un an foarte bun, mai ales in primavara. Joaca bine pe zgura, are o dreapta foarte buna, este inalt si poate sa serveasca foarte bine. Voi incerca sa joc agresiv si sa il atac pe rever, care este punctul lui ceva mai slab", a explicat Pavel tactica pe care o va folosi in acest meci. Tot astazi, Victor Hanescu, care l-a invins in primul meci pe Florian Mayer (Germania), cu 7-6, 7-6, va incerca sa acceada si el in sferturi, adversarul sau fiind spaniolul Albert Montanes, favoritul numarul 8. Cei doi s-au mai intalnit de trei ori, scorul fiindu-i favorabil cu 2-1 romanului. "Este posibil un sfert de finala cu Andrei Pavel. Nu m-am gandit inca la acest lucru, pentru ca vreau sa o iau treptat. Nu sunt la un nivel de joc la care sa spun ca pot trece de oricine, dar voi incerca sa il inving pe Montanes", a declarat Hane.  Ieri au fost stabiliti primii sfertfinalisti. Hugo Armando (SUA) a dispus de Andreas Seppi (Italia), scor 6-0, 6-3, iar Gael Monfils (Franta) l-a invins cu 6-4, 6-4 pe Martin Vassallo-Arguello (Argentina). Atat Armando, cat si Monfils au venit din calificari.     Eliminare     Florin Mergea si Horia Tecau s-au oprit in sferturile de finala ale probei de dublu. Dupa ce in primul meci au trecut cu 6-3, 6-4 de perechea germano-elvetiana Florian Mayer - Jean-Claude Scherrer, cei doi fosti campioni de juniori la Wimbledon i-au intalnit in turul secund pe argentinienii Martin Garcia si Sebastian Prieto, favoritii numarul 2, in fata carora au cedat in trei seturi, scor 5-7, 6-4, 10-8. Mai mult ca sigur, Mergea si Tecau vor fi parteneri de dublu si saptamana viitoare (21-23 septembrie), in meciul pe care Romania il va disputa in deplasare, la Osaka, impotriva Japoniei, in barajul de mentinere in Grupa Mondiala a Cupei Davis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.