O femeie in varsta de 52 de ani, din comuna Priponesti, afectata de inundatiile ce au avut loc saptamana trecuta in judetul Galati, a murit la Spitalul de Urgenta ”Sfantul Apostol Andrei“, cauza decesului putand fi infestarea cu antrax.
O femeie in varsta de 52 de ani, din comuna Priponesti, afectata de inundatiile ce au avut loc saptamana trecuta in judetul Galati, a murit la Spitalul de Urgenta ”Sfantul Apostol Andrei“, cauza decesului putand fi infestarea cu antrax. Femeia a fost internata in Spitalul de Urgenta Galati, fiindu-i pus diagnosticul de traumatism toracic, iar a doua zi a decedat. „La autopsie, medicii au descoperit la mana dreapta leziuni ce i-au determinat sa creada ca femeia ar fi putut muri de antrax“, a declarat, ieri, Mihaela Ghiurca, seful Directiei de Medicina Preventiva din cadrul Autoritatii de Sanatate Publica Galati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.