Compania Harrods a luat masuri extreme in ceea ce priveste securitatea. Pentru a speria hotii care opereaza in magazinele companiei au fost a€žangajate", pe post de paznici mai multe cobre egiptene, scrie newsru.com.  Reptile

Compania Harrods a luat masuri extreme in ceea ce priveste securitatea. Pentru a speria hotii care opereaza in magazinele companiei au fost a€žangajate", pe post de paznici mai multe cobre egiptene, scrie newsru.com.  Reptilele otravitoare vor patrula toata ziua tejghelele cu sandale in valoare de 120 mii dolari. Vanzatorii considera ca pentru hoti este foarte tentant sa fure incaltaminte de la Rene Caovilla. Aceste produse sunt incrustate cu rubine, safire si briliante. Cei drept reptilele au fost inchiriate de magazine numai pentru o zi, cand noua colectie a fost accesibila cumparatorilor. In cele din urma cobrele au fost inapoiate proprietarului. Posibilitatea ca un potential cumparator sa fie muscat in timpul cand probeaza incaltamintea a fost exclusa. Nu se stie cat de eficace au fost aceste masuri de securitate exotice, insa prezentarea colectiei noi de incaltaminte langa o cobra a atras atentia multor oameni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.