Stenograma dialogului Putin-Ianukovici a fost postata pe doua site-uri, ambele afirmand ca dispun de inregistrarea audio si video a dialogului, care ar fi avut loc cu prilejul salonului international de aviatie de la Moscova, desfasurat in perioada 2
Stenograma dialogului Putin-Ianukovici a fost postata pe doua site-uri, ambele afirmand ca dispun de inregistrarea audio si video a dialogului, care ar fi avut loc cu prilejul salonului international de aviatie de la Moscova, desfasurat in perioada 21-26 august, anul acesta, transmite HotNews. Potrivit transcrierii, Putin i-ar fi cerut lui Ianukovici sa puncteze mai clar pozitia formatiunii sale politice proruse- Partidul Regiunilor - in privinta limbii ruse si a NATO. "Lucram la aceasta chestiune", i-ar fi raspuns premierul ucrainean, aproband, de asemenea, ideea presedintelui rus privind crerea unei "Uniuni a Statelor Slave" in locul Spatiului economic unic, "pe care nu l-am putut lansa". In privinta anticipatelor de la sfarsitul acestei luni, seful Cabinetului de la Kiev i-a amintit lui Putin ca exista sansa sa piarda scrutinul si, odata cu el, puterea in Ucraina. "Cred, Viktor Fiodorovici, ca in aceasta problema nu vor exista schimbari... Cred ca Guvernul Ianukovici va continua sa lucreze si pe viitor", l-ar fi asigurat, insa, Putin. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.