Formatia tiganilor din Roman s-a pregatit in zadar pentru meciul de debut in campionat. Ea nu a mai putut evolua din cauza faptului ca... i-au fost furate portile de pe terenul proaspat inaugurat. Odata cu portile au fost furate si gardurile metalic
Formatia tiganilor din Roman s-a pregatit in zadar pentru meciul de debut in campionat. Ea nu a mai putut evolua din cauza faptului ca... i-au fost furate portile de pe terenul proaspat inaugurat. Odata cu portile au fost furate si gardurile metalice care imprejmuiau terenul, ceea ce i-a facut pe cei din conducerea rroma a echipei sa constate ca hotii provin din randul vanzatorilor de fier vechi, care apartin aceleiasi etnii.

In urma cu doi ani, tiganii romascani au infiintat echipa Victoria si, dupa mari eforturi, au reusit sa intre in divizia judeteana. Tinerele talente au fost cooptate atat din randul rromilor din Roman, cat si din localitatile din jur. Totodata, baietii au strans bani din diverse sponsorizari si si-au amenajat, in cartierul lor din municipiu, un teren de fotbal corespunzator cerintelor impuse pentru meciurile jucate in campionat. Straduinta lor s-a dus insa pe apa sambetei, din cauza pasiunii pentru ciordit a confratilor lor intru etnie.

De foame, au uitat de dragostea pentru propria formatie
In dimineata in care trebuiau sa joace meciul de debut cu o ech ipa din localitatea Gheraiesti, fotbalistii de la Victoria Roman au constatat ca puteau cel mult sa faca o intrecere de alergari libere pe gazon, intrucat portile metalice de pe teren le fusesera taiate si sustrase peste noapte. Odata cu respectivele porti a disparut si o buna parte a gardului imprejmuitor, si acesta tot din metal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.