Gazzetta dello Sport a dat publicitatii un clasament al jucatorilor cu cele mai mari salarii din Serie A. Romanul Cristi Chivu, cu un venit de circa 3,5 milioane de euro, a prins primul unsprezece al milionarilor fotbalului italian. Co

Gazzetta dello Sport a dat publicitatii un clasament al jucatorilor cu cele mai mari salarii din Serie A. Romanul Cristi Chivu, cu un venit de circa 3,5 milioane de euro, a prins primul unsprezece al milionarilor fotbalului italian. Conform Gazzetta dello Sport, internationaul roman ar incasa un salariu anual de 3,5 milioane de euro, find jucatorul cel mai slab platit din cea mai scumpa echipa din Serie A. IN TOPUL VERII. Cristian Chivu, protagonistul unei adevarate telenovele legate de transferul sau de la AS Roma la Inter, este jucatorul cu cel mai mare salariu dintre fotbalistii transferati in acest sezon in Serie A, fiind urmat Emerson (AC Milan) cu 3,2 milioane de euro, David Suazo (Internazionale Milano) cu 3 milioane de euro, Tiago (Juventus Torino) cu 2,6 milioane de euro si Pato (AC Milan) cu 2 milioane de euro. Jucatorii platiti cel mai bine din Serie A sunt Kaka (AC Milan) cu 6 milioane de euro, Francesco Totti (AS Roma) cu 5,5 milioane de euro, Adriano, Zlatan Ibrahimovici, Patrick Vieira (toti trei de la Internazionale Milano) si Gianluigi Buffon (Juventus Torino), toti patru cu cate 5 milioane de euro. CLUB DARNIC. AC Milan este clubul care plateste cele mai mari salarii, in total 120 de milioane de euro anual, detinatoarea Ligii Campionilor fiind urmata de Internazionale Milano, cu 110 milioane de euro, Juventus Torino, cu 97 milioane de euro, AS Roma, cu 60 milioane de euro, si AC Fiorentina, cu 30 de milioane de euro. Potrivit Gazzetta dello Sport, jucatorii cu cele mai mari salarii de la Fiorentina sunt atacantul Adrian Mutu si portarul francez Sebastien Frey, ambii cu cate 1,5 milioane de euro. Echipa milionarilor din Serie A Gianluigi Buffon (5 milioane de euro) - Kaha Kaladze (4 milioane de euro), Alessandro Nesta (4 milioane de euro), Walter Samuel (4 milioane de euro), Cristian Chivu (3,5 milioane de euro) - Patrick Vieira (5 milioane de euro), Andrea Pirlo (4 milioane de euro), Clarence Seedorf (4 milioane de euro) - Kaka (6 milioane de euro) - Francesco Totti (5,5 milioane de euro), Zlatan Ibrahimovici (5 milioane de euro).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.