Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu, este candidata propusa de noi astazi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. Este originara din Timisoara, iar in liceu a avut probleme cu profesorii, care se plangeau de tinuta sa indecenta. A debutat in
Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu, este candidata propusa de noi astazi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. Este originara din Timisoara, iar in liceu a avut probleme cu profesorii, care se plangeau de tinuta sa indecenta. A debutat in modelling la o agentie din Timisoara, iar in 2006 a devenit cunoscuta odata cu victoria Playboy. A aparut si in revista-mama din Statele Unite, intr-un pictorial fierbinte. De cateva luni, este iubita “cuceritorului” Claudiu Patrascu. Roxana ar putea fi directorul ziarului nostru pentru o zi, in cazul in care va obtine cea mai mare nota pe site-ul www.gardianul.ro.

Roxana Ungureanu a devenit cunoscuta atunci cand a castigat concursul Playboy Romania, la varsta de 19 ani. Din cele douasprezece fete intrate in competitie, cate una pentru fiecare luna a anului, bruneta a luat marele premiu: un Audi A3 Sportback, in valoare de 26.000 de euro, inscriptionat cu sigla Playboy. Castigatoarea a marturisit atunci ca a vrut sa plece acasa cu premiul imediat: “A fost o concurenta foarte mare. Pana nu mi-am auzit numele, nu am crezut ca o sa castig. Imediat ce am vazut masina, am vrut sa plec cu ea ac asa. Am aprins farurile, am pornit motorul si... abia dupa aia mi-am dat seama ca era pe o rampa”. Titlul de Miss Playboy Romania i-a adus Roxanei nu numai satisfactii financiare, ci si prezenta intr-un anturaj de oameni cu bani. Aici, l-a cunoscut pe Claudiu Patrascu, cu care are o relatie de cateva luni.



In liceu, a fost eleva-problema
Roxana s-a nascut la Timisoara, unde a absolvit Colegiul National “Ion Vidu”. De mica i-a placut sa fie cocheta si sa se machieze si venea la scoala in tinute provocatoare, lucru fata de care profesorii si-au exprimat de multe ori nemultumirea. S-a intamplat chiar sa fie data afara din clasa de directoarea liceului, pentru ca purta gene false. Tot in aceasta perioada, a debutat in modelling la o agentie din Timisoara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.