O grenada, despre care specialistii spun ca ar fi una de exercitiu, a fost descoperita ieri in vestiarele fotbalistilor de la Pandurii Targu-Jiu, club condus de Marin Condescu. Ea a fost gasita de muncitorii care lucrau la refacerea cladirii clubului
O grenada, despre care specialistii spun ca ar fi una de exercitiu, a fost descoperita ieri in vestiarele fotbalistilor de la Pandurii Targu-Jiu, club condus de Marin Condescu. Ea a fost gasita de muncitorii care lucrau la refacerea cladirii clubului Pandurii, care a ars in urma unui incendiu petrecut cu o saptamana in urma. Grenada se afla chiar in vestiarele fotbalistilor, impachetata intr-o cutie. Initial, muncitorii au crezut ca este vorba despre o cutie de incaltaminte insa, dupa ce au vazut continutul, au riscat si au scos grenada in afara cladirii. Au anuntat apoi pompierii si politia. Veniti la fata locului, politistii au imprejmuit locul pana la venirea pompierilor.   DETONARE. Seful Biroului de Arme din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, Gheorghe Motorga, a declarat ca, din primele cercetari, este posibil ca grenada sa fie una de exercitiu, insa nu poate preciza daca este in stare de functionare. De aceea, angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost chemati pentru a ridica grenada si a o detona intr-un poligon special. Acum se fac cercetari pentru a descoperi cum a ajuns grenada in vestiarele clubului gorjean.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.