Deputatul Nati Meir (foto) a fost ieri audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in legatura cu plangerea pe care acesta a formulat-o acuzand faptul ca el ar fi fost santajat atunci cand a semnat motiunea de cenzura depusa de PD. <
Deputatul Nati Meir (foto) a fost ieri audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in legatura cu plangerea pe care acesta a formulat-o acuzand faptul ca el ar fi fost santajat atunci cand a semnat motiunea de cenzura depusa de PD.

Ieri dupa-amiaza, la intrarea in cladirea DNA, Nati Meir a declarat jurnalistilor ca nu stie despre ce dosar este vorba si ca nu a facut altceva decat sa raspunda unei citatii. "Eu n-am facut niciodata vreo plangere de acest fel. Eu nu bag oameni la puscarie", a spus Meir.

De precizat ca Nati Meir a depus plangerea la Camera Deputatilor, aceasta institutie declinandu-si competenta in favoarea DNA. Unul dintre aparatorii lui, avocatul Gheorghe Florescu, sosit la DNA inaintea clientului, a declarat: "Nati Meir a fost santajat intrucat i s-a promis ca va obtine functii in PD, insa, dupa ce a semnat, nu numai ca nu i-au dat functii, nici nu l-au mai primit in partid".

Meir i-a acuzat pe liderii PD ca i-ar fi dat mita si ca i-ar fi promis un loc de conducere in partid, in schimbul semnaturii de sustinere a motiunii de cenzura impotriva Guvernului, depusa la Parlament in luna iunie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.