Razboiul dintre Adrian Mititelu si primarul Craiovei, Antonie Solomon a luat mare amploare, dupa ce ultimul a trimis pe adresa clubului o decizie prin care a acesta e somat sa achite 16,2 miliarde de lei vechi pentru folosirea stadionului in ultimii
Razboiul dintre Adrian Mititelu si primarul Craiovei, Antonie Solomon a luat mare amploare, dupa ce ultimul a trimis pe adresa clubului o decizie prin care a acesta e somat sa achite 16,2 miliarde de lei vechi pentru folosirea stadionului in ultimii doi ani. Patronul Universitatii s-a declarat revoltat de aceasta noua sicana, afirmand ca Solomon este cel mai monstruos primar din istoria orasului si ca daca acesta va fi reales va parasi Craiova impreuna cu familia si echipa de fotbal: "M-am interesat si mi s-a spus ca e o greseala, apoi am facut o contestatie, care ulterior a fost respinsa de catre primarul Antonie Solomon. Mai mult, am facut cerere sa ni se concesioneze stadionul pe 15 ani, inclusiv terenul din jurul statuii lui Ion Oblemenco. Ni s-a raspuns ca terenul este retrocedat, din sursele noastre proprietarul fiind chiar Rodion Camataru, consilier local. Ni s-a refuzat prelungirea concesiunii invocandu-se o lege ce se afla in derulare. Concesionarea stadionului expira in 2009". (C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.