Rockerii Tommy Lee si Kid Rock, fostii soti ai actritei Pamela Anderson, care s-au luat la bataie in timpul ceremoniei de decernare a premiilor MTV Video Music, duminica, au fost convocati la un tribunal din Las Vegas, Nevada, pentru comportame

Rockerii Tommy Lee si Kid Rock, fostii soti ai actritei Pamela Anderson, care s-au luat la bataie in timpul ceremoniei de decernare a premiilor MTV Video Music, duminica, au fost convocati la un tribunal din Las Vegas, Nevada, pentru comportament agresiv.  AMENDATI. Motivul pentru care cei doi fosti soti ai actritei canadiene Pamela Anderson s-au luat la bataie ramane inca necunoscut, a declarat Bill Cassell, purtator de cuvant din partea politiei din Los Angeles. Altercatia a izbucnit duminica, in jurul orei 20.00, in timpul ceremoniei MTV Video Music Awards, organizata la Las Vegas, la care cei doi rockeri au venit separat. Fortele de ordine au intervenit si, "dupa ce s-a stabilit ca incidentul a fost provocat de Kid Rock, i s-a dat acestuia o amenda pentru comportament agresiv", considerat un delict, a precizat Cassell. Nimeni nu a fost ranit. Kid Rock, pe numele real Robert James Ritchie, in varsta de 36 de ani, nu a fost arestat, dar va fi convocat "in urmatoarele trei, pana la cinci saptamani" in fata unui tribunal din Las Vegas, potrivit ofiterului de politie. Rock si Pamela Anderson, starleta sexy din "Baywatch", s-au casatorit in vara anului 2006, dar mariajul lor a durat doar patru luni. Infocata aparatoare a drepturilor animalelor, Pamela Anderson, in varsta de 40 de ani, a fost casatorita cu Lee, tobosarul trupei de rock Motley Crüe, in perioada 1995 - 1998. Cei doi au impreuna doi fii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.