BCR OPEN
Victor Hanescu s-a calificat in turul secund al turneului de la Bucuresti, dupa victoria cu 7-6, 7-6 obtinuta ieri in fata germanului Florian Mayer, jucator aflat cu 96 de locuri mai sus decat el in ierarhia ATP. Ambele seturi s-a
BCR OPEN
Victor Hanescu s-a calificat in turul secund al turneului de la Bucuresti, dupa victoria cu 7-6, 7-6 obtinuta ieri in fata germanului Florian Mayer, jucator aflat cu 96 de locuri mai sus decat el in ierarhia ATP. Ambele seturi s-au decis in tie-break, fiind adjudecate de roman la 1 si la 3. "Acum doua zile nu credeam ca pot juca la un asemenea nivel. Alternez meciurile bune cu cele proaste, dar e de inteles, pentru ca vin dupa o perioada grea. Ma aflu la 70% din potential si daca nu va interveni vreo accidentare, voi juca in Cupa Davis", a declarat Hane, care il va intalni in turul urmator pe favoritul numarul 8, spaniolul Albert Montanes. Tot ieri, Andrei Pavel l-a invins cu 7-5, 7-5 pe Oscar Hernandez (Spania). Urmatorul sau adversar va fi Potito Starace (Italia). In schimb, Catalin Gard a parasit turneul, el fiind invins cu 6-4, 6-4 de catre francezul Marc Gicquel.  Surprize. Turneul nu este lipsit de surprize, primii doi favoriti fiind deja eliminati. Nicolas Almagro (Spania) a abandonat in fata lui Simone Bolleli (Italia), iar Filippo Violandri (Italia) a fost invins de Gael Monfils (Franta), cu 6-3, 7-6. Campionul din 2-6, Jurgen Melzer (Austria), a fost trimis acasa de Andreas Seppi (Italia), care s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-4.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.