Treceti prin multe incercari afective, legaturi secrete, iubiri ascunse sau care evolueaza intr-un mod neasteptat, pasiuni care se dizolva in animozitate. Exista o inclinatie spre iubiri mistice, pasiune pentru ocultism, integrare pozitiva a sentimentelor inconstiente.

Aveti parte de lupte dificile, care va consuma multa energie, va confruntati cu o realitate mai mult sau mai putin ostila. Este periculos sa va lansati in investitii spectaculoase, incercati sa ramaneti ponderati, sa nu luati initiativa intr-un mod pripit. Exista pericolul sa luati o hotarare rapida si sa constatati ulterior ca nu a fost varianta cea mai potrivita. Indiferent de context, nu dati amploare angoaselor nejustificate!

Chiar daca activitatea este debordanta, exista pericolul sa incurcati lucrurile. Resursele sunt mobilizate in vederea sporirii avutului, dar trebuie sa renuntati la atitudinea dificila de a vedea totul din punctul dumneavoastra de vedere. Consumati multa energie si eficienta pentru a castiga banii necesari asigurarii independentei dumneavoastra si aveti noroc in procurarea lor, insa sunteti tentati sa-i cheltuiti cu usurinta. Nu va supraestimati fo rtele, deoarece datorita nerabdarii si impulsivitatii puteti gresi!

Berbec

Pot exista certuri in jurul unei mosteniri, care insa se vor rezolva in favoarea dumneavoastra. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reusita obtinuta oarecum fortat, la o reputatie oarecum discutabila. Intr-o astfel de conjunctura este foarte posibil sa vi se para ca toata lumea are ceva cu dumneavoastra. Legati prietenii spontane, tocmai pentru a avea o aprobare neutra a faptului ca apropiatii nu va inteleg.

Taur

Sunteti mai mult temuti decat iubiti astazi. Dorinta de a domina, tendintele dictatoriale pot declansa nenumarate probleme. Aveti de trecut cateva incercari, insa bine dirijata energia martiana va duce la un final fericit, in avantajul dumenavoastra. Sunteti pretentiosi, cu tendinte spre comoditate, lux, lenevie. Expansiunea materiala va fi stimulata prin aparitia unei oportunitati atunci cand va asteptati cel mai putin.


Gemeni

Va comportati nepasator fata de anturaj, si asta deoarece sunteti indragostiti. Va concentrati asupra partenerului, doriti sa-l surprindeti prin tot ceea ce faceti. Va preocupa achizitia de bunuri utile familiei, dar aveti tendinta sa exagerati dificultatile minore si sa considerati pe oricine vinovat. Penalizati foarte aspru orice neglijenta sau delasare din partea subalternilor sau a colegilor.

Rac

Epansiunea materiala se face in detrimentul afectivitatii. Lucruri care pana acum vi se pareau irealizabile, devin dintr-o data perfect pertinente. Sunteti favorizati in domeniul studiilor, examenelor, obtinerii diplomelor universitare, va faceti remarcati, in sfarsit culegeti roadele eforturilor depuse pana acum. Evitati sa fiti neglijenti fata de semeni sau sa aveti prea multe pretentii fara a oferi nimic in schimb!

Leu

Optimismul exagerat va transforma viata intr-o continua distractie. Viata personala va aduce multa bucurie si liniste. Indiferent de domeniu, astazi veti ocupa primul loc in tot ceea ce intreprindeti. Potentialele tulburari in dragoste pot aparea doar datorita nemultumirilor partenerului, care-si doreste sa fiti cat mai darnic in declaratii.