Finantatorul stelist a declarat ca giulestenii nu au cum sa invinga in derby-ul de duminica, din etapa a 7-a a Ligii I, si ca echipa sa va castiga la un gol sau doua diferenta. "Intalnim o contracandidata serioasa, e orgoliu intre cluburi, intre cond
Finantatorul stelist a declarat ca giulestenii nu au cum sa invinga in derby-ul de duminica, din etapa a 7-a a Ligii I, si ca echipa sa va castiga la un gol sau doua diferenta. "Intalnim o contracandidata serioasa, e orgoliu intre cluburi, intre conducatori, si, avand in vedere si clasamentul, e un meci de patru puncte cu Rapid. E mai important decat cel cu CFR. Daca sunt in Liga Campionilor, cum o sa-mi fie teama de Rapid? N-are cum sa ne bata pe noi Rapid in Ghencea, vom invinge la unul sau doua goluri diferenta. Copos are un pacat la care nu poate renunta: comunismul!", a spus, la "Sport.ro", boss-ul din Ghencea.
"Nu poti sa spui ca spulberi Rapidul, nu e echipa de doi lei, e puternica. Ce rost are sa incitam publicul, galeria Rapidului, pe Copos, sa-i umilim pe jucatori prin declaratii? E un derby. Cred ca suntem putin mai valorosi si jucam si acasa, asa ca eu cred ca vom invinge", a spus ieri Gigi Becali, care a ras cand a auzit ca George Copos le-a promis jucatorilor sai cate 4000 de euro la victorie. "S-a riscat comunistul sa dea atatia bani? O sa fie mare nenorocire! Normal, are tot dreptul sa spere, se poate intampla orice. Am vorbit cu el, m-a sunat, a zis ca vrea doua loje, are comunistii lui, politicieni. Vrea o loja pentru Rapid si una pentru comunistii lui, o sa-i dau doua loje!", a apus oficialul stelist. Gigi Becali a comentat si zvonurile conform carora fundasul Petre Marin ar fi dorit de CFR Cluj. "Eu nu tin jucatorii, ii dau oriunde daca nu vreau sa-i tin. Cel mai bine e sa se duca la dusmani, la contracandidate, sa ai un spion acolo. Nu ca ia Dinamo refuzatii Stelei, dar acum, cu Bostina si Oprita, am oamenii mei acolo, in tabara adversa. Il vrea CFR pe Petre Marin? Sa aduca banii! Il dau. Doua milioane. Da, imediat, acum. Eu zic asa pentru ca ei nu dau. Mie imi place de Petre Marin. Asa am zis de Dica, patru milioane, n-au dat, nu dau ei nici acum. Eu dau jucatori la Dinamo, la Rapid, nu la CFR, sa am acolo trupa mea. De la Rapid am luat ce am vrut eu, la Dinamo am dat ce am vrut eu!", a spus Gigi Becali. Altfel, seful din Ghencea a afirmat ca sambata a fost pentru prima oara cand s-a rugat pentru Nationala, deoarece in echipa erau cinci titulari de la Steaua: "Cred ca, in viitorul apropiat, in afara de Lobont, Mutu, Marica, Rat si Chivu, vor fi toti jucatorii Stelei acolo!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.