Tinerii din PD se pregatesc sa-si aleaga noua conducere. Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat, ieri, ca Biroul Permanent National a avizat candidaturile lui Stefan Pirpiliu (seful OTPD Bucuresti) si Cosmin Popp (deputat al PD) pentru functia de pre
Tinerii din PD se pregatesc sa-si aleaga noua conducere. Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat, ieri, ca Biroul Permanent National a avizat candidaturile lui Stefan Pirpiliu (seful OTPD Bucuresti) si Cosmin Popp (deputat al PD) pentru functia de presedinte al Organizatiei de Tineret a PD, alegerile urmand sa aiba loc in 29 septembrie. Surse democrate au precizat ca pentru conducerea OTPD ar putea fi candidaturi in tandem, presedinte - presedinte executiv, dupa modelul inaugurat in anul 2005 de Emil Boc si Adriean Videanu, care au candidat la presedintia Partidului Democrat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.