Compania Asesoft Distribution, care activeaza in distributia de produse IT, a inregistrat in primul semestru al acestui an rezultate financiare in crestere cu 51% fata de perioada similara a anului trecut, pana la o cifra de afaceri de 40,3 milioane
Compania Asesoft Distribution, care activeaza in distributia de produse IT, a inregistrat in primul semestru al acestui an rezultate financiare in crestere cu 51% fata de perioada similara a anului trecut, pana la o cifra de afaceri de 40,3 milioane dolari, a anuntat compania intr-un comunicat.Estimarile pentru anul in curs vizeaza o valoare a cifrei de afaceri de peste 110 milioane de dolari, in crestere fata de cele 72,2 milioane de dolari rezultate in 2006. “Evolutia foarte buna din prima parte a anului ne face sa crestem previziunile la nivelul intregului an, pana la o cifra de 110 milioane de dolari, fata de 95 milioane cat ne-am propus in planul de afaceri initial. Cresterea Asesoft Distribution este o urmare a evolutiei pozitive a pietei, a adaugarii unor nume importante ca Microsoft, Western Digital, Kingmax si BitDefender, a unor game noi de produse si a intaririi canalului propriu de parteneri”, a precizat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution. Gama de produse oferite de companie a crescut din adaugarea unor marci de top din industria IT, dar si prin extinderea gamelor curente de la furnizorii actuali. Astfel, a crescut gama de notebookuri, o piata cu o crestere importanta, au fost adaugate game precum telefoanele mobile si mediile de stocare LG si a crescut numarul de memorii Kingston. La acestea, se adauga o revizuire a gamei curente de produse de la furnizorii actuali, data de dinamica tehnologiilor. Asesoft Distribution a incheiat recent parteneriate cu BitDefender, Microsoft, Kingmax si Western Digital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.