Duminica seara au avut loc, la Los Angeles, premiile MTV Video Music Awards, iar marii castigatori au fost Justin Timberlake si Rihanna. Fostul prieten al lui Britney Spears a plecat acasa cu patru statuete, iar Rihanna a intrat in posesia a doua pr
Duminica seara au avut loc, la Los Angeles, premiile MTV Video Music Awards, iar marii castigatori au fost Justin Timberlake si Rihanna. Fostul prieten al lui Britney Spears a plecat acasa cu patru statuete, iar Rihanna a intrat in posesia a doua premii. Cu aceasta ocazie, Britney si-a facut revenirea pe scena muzicala cu un nou single, dar nu a reusit decat o prestatie penibila, prin vestimentatia afisata si prin playback-ul de zile mari pe care l-a facut.

Justin Timberlake a castigat, duminica, patru premii la MTV Video Music Awards 2007, iar cantareata R&B Rihanna doua: premiul cel mare, pentru Cel mai bun videoclip al anului, dar si pentru single-ul anului („Monster Single of the Year“), cu piesa „Umbrella“. Printre premiile castigate de Timberlake s-a numarat si cel pentru Cel mai bun artist al anului.

Timberlake si Beyonce au fost nominalizati la cele mai multe categorii, dar Beyonce a castigat un singur premiu, pentru colaborarea cu Shakira la piesa „Beautiful Liar“.

Premiul pentru Cea mai buna artista a anului i-a revenit lui Fergie de la Black Eyed Peas.

Kanye West, nominalizat la patru categorii, a plecat fara nici un premiu, dar a criticat-o pe Britney Spears, care a revenit in viata muzicala cu single-ul „Gimme More“. Cantareata a fost aspru criticata pentru ca ar fi facut playback si s-a imbracat „ca o stripteuza“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.