Concert - fanii stau in picioare, comozii, jos Dupa ce s-a anuntat ca intrarea la concertul Muse costa 45 si 65 de lei, organizatorii au pus recent in vanzare un numar limitat de bilete cu loc. Acestea costa 95 de lei si locurile sunt asigurate
Concert - fanii stau in picioare, comozii, jos Dupa ce s-a anuntat ca intrarea la concertul Muse costa 45 si 65 de lei, organizatorii au pus recent in vanzare un numar limitat de bilete cu loc. Acestea costa 95 de lei si locurile sunt asigurate in tribuna I. Unul dintre cele mai interesante concerte din acest an, intitulat Muse Live & Special Guests, se va desfasura la 6 octombrie pe stadionul de rugby Arcul de Triumf. Producatorii evenimentului sunt One Event & Livada, cei care "recidiveaza" in organizarea unor concerte deosebite, cum au fost Tiamat, Placebo sau Gogol Bordello. De aceasta data ei "aduc" in Romania una dintre cele mai pe val trupe noi din Marea Britanie.   AMBITIOSI. Necunoscut in 1999, trio-ul format din Matt (vocal, chitara, clape), Chris (bass, clape, backing vocals) si Dominic (tobe, percutie) a demonstrat o ambitie deosebita, devenind in timp record un "pericol" pentru formatii consacrate precum Radiohead, Placebo sau Smashing Pumpkins. Exponentii unui stil muzical complex, catalogat drept "new prog", cei trei britanici au invatat multe de la Nirvana, Stone Roses sau Oasis, dar au reusit sa faca "altceva" si au ajuns una dintre cele mai atractive trupe live din lume. Reamintim ca biletele sunt de 65 de lei - gazon A si 45 de lei - gazon B, plus un numar limitat, cu loc, de 95 de lei, fiind disponibile la Muzica, Carturesti, Sala Palatului, in reteaua Diverta si la Bilet.ro, Ticketpoint.ro, Bilete.ro, Blt.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.