SCANDAL Dupa ce fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a insinuat ca Gabi Balint ar fi homosexual, acesta a sustinut luni seara ca a ramas perplex in urma afirmatiilor facute de tehnicianul lui Al Hilal.    STUPEFIAT
SCANDAL Dupa ce fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a insinuat ca Gabi Balint ar fi homosexual, acesta a sustinut luni seara ca a ramas perplex in urma afirmatiilor facute de tehnicianul lui Al Hilal.    STUPEFIAT. In emisiunea "Arta Football", de luni seara, la Boom Sport One, Gabi Balint si-a prezentat punctul de vedere fata de cele spuse de Olaroiu: "Am ramas stupefiat. Ca antrenor ii recunosc meritele, ca om insa pentru mine nu mai exista. Totul a pornit de la o declaratie data de Gigi Becali in care spunea ca Olaroiu ar lasa totul pentru a reveni in Ghencea. Am facut probabil o gluma pe care el nu a inteles-o, dar era una care se dorea a-l apara pe un coleg. Nu stiu daca merita sa ii dau prea multa importanta. Pentru faptul ca a facut un atac la persoana si la orientari sexuale care, va asigur sincer, sunt tot heterosexuale, asa cum au fost mereu. As putea reactiona in stil golanesc, pentru ca si eu am trait tot in fotbal, dar parca nu este stilul meu. Ma consider un om educat. I-as face reclama unui om care nu merita atentie", a declarat Balint.   FELICITAT. La randul sau, Olaroiu a declarat pentru Fanatik ca-si mentine afirmatiile: "Cred ca am primit peste 200 de mesaje in ultimele ore! Absolut toti m-au felicitat. Mi-au spus ca am procedat foarte bine ca am vorbit si ca am lamurit lucrurile in ceea ce ne priveste pe mine si Steaua. Singura care m-a certat a fost sotia mea".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.