Plictisit dupa trei luni petrecute in fotbalul arab, Cosmin Olaroiu a iesit la rampa cu o serie de declaratii dure. Gica Hagi, Lita Dumitru si Gabi Balint se afla printre cei pusi la zid de fostul antrenor al Stelei. Asa cum era de asteptat, replici
Plictisit dupa trei luni petrecute in fotbalul arab, Cosmin Olaroiu a iesit la rampa cu o serie de declaratii dure. Gica Hagi, Lita Dumitru si Gabi Balint se afla printre cei pusi la zid de fostul antrenor al Stelei. Asa cum era de asteptat, replicile nu s-au lasat prea mult asteptate.

Abandonand tonul mieros, deprins in dialogurile cu Gigi Becali, Cosmin Olaroiu i-a atacat pe trei fosti mari fotbalisti, loviturile sale situandu-se mai mult sub centura. “Hagi sa mai taca din gura si sa nu mai insinueze el tot felul de chestii. Daca nu sunt respectat, nu o sa-l respect nici eu, chiar daca-l cheama Gica Hagi... Gabi Balint e un complexat! Eu nu pot fi complexat pentru ca nu m-a prins nevasta cu vreun barbat in pat... Altul care se ia de mine este si tiganul de Lita Dumitru, un mare atarnator, care imi tot cerea bani”, a aruncat cu noroi din Golful Persic fostul antrenor al Stelei. Violenta declaratiilor a surprins lumea fotbalului, extrem de multi oameni din fenomen nefiind de acord cu acest limbaj.

„Aceasta e recunostinta de care am parte pentru ca l-am ajutat ca jucator.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.