Actiunile Apple au crescut cu patru procente dimineata la bursa de la New York dupa acest anunt, iar actiunile AT&T, singurul operator de servicii wireless din SUA care are dreptul sa vanda dispozitivele iPhone, au crescut cu mai mult de un proce
Actiunile Apple au crescut cu patru procente dimineata la bursa de la New York dupa acest anunt, iar actiunile AT&T, singurul operator de servicii wireless din SUA care are dreptul sa vanda dispozitivele iPhone, au crescut cu mai mult de un procent la aceeasi bursa.
iPhone a fost lansat acum 74 de zile si combina caracteristicile unui telefon mobil cu avantajele unui player multimedia care ofera acces la internet prin intermediul tehnologiei WI-Fi.
"Un milion de iPhone in 74 de zile, ne-a luat aproape doi ani sa atingem acest prag cu iPod", a spus directorul executiv al Apple, Steve Jobs.
Apple a vandut 270.000 de unitati iPhone in doua zile de la lansare si apreciaza ca va vinde peste zece milioane de unitati pana la sfarsitul anului 2008.
Actiunile Apple au scazut saptamana trecuta cand compania a anuntat diminuarea cu 200 de dolari a dispozitivelor iPhone. Actiunile au scazut din cauza unor actionari care au apreciat aceasta decizie ca semn al unei cereri scazute pentru terminal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.