Barba lui Ossama ben Laden a devenit tema de dezbatere in Senatul american si printre expertii din serviciile de informatii. Asta dupa ce in doua inregistrari difuzate in ultimele cinci zile firele ei incalcite si carunte au devenit negre si sensibil
Barba lui Ossama ben Laden a devenit tema de dezbatere in Senatul american si printre expertii din serviciile de informatii. Asta dupa ce in doua inregistrari difuzate in ultimele cinci zile firele ei incalcite si carunte au devenit negre si sensibil mai scurte, relateaza AFP.


FREZAT. "S-a tuns? S-a vopsit? O fi barba lui? O fi vreun semnal catre membrii Al-Qaeda?" sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le pun specialistii din comunitatea americana de informatii.

Directorul Serviciilor de Informatii, Michael McConnell, a trebuit chiar sa raspunda in fata senatului la o intrebare pe aceasta tema. "Pentru moment, nu credem ca acesta este un semnal. El a mai aparut astfel, ca si Zawahiri (numarul doi in ierarhia al-Qaeda), fara o legatura intre aceste casete sau comunicate si un eveniment anume", a declarat McConnell, luand in calcul si varianta ca barba lui ben Laden ar putea fi falsa. "Intrebarea este daca intr-adevar este o barba adevarata, pentru ca ultima oara cand a aparut era foarte diferita", a adaugat McConnell. "De fapt, nu avem nici un indiciu daca este vopsita, tunsa sau naturala, dar incercam sa verificam acest lucru. Consideram ca nu este vorba despre un mesaj specific", a mai spus el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.