Companiile israeliene AlfaRom Holding si Future Group vor investi aproximativ 120 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar, numit Green Park. Proiectul va include peste 1.100 de apartamente la Iasi, urmand sa fie finalizat integral pana la sfars
Companiile israeliene AlfaRom Holding si Future Group vor investi aproximativ 120 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar, numit Green Park. Proiectul va include peste 1.100 de apartamente la Iasi, urmand sa fie finalizat integral pana la sfarsitul anului 2009, informeaza Mediafax.In luna octombrie, dezvoltatorii vor preda primele 70 de apartamente ale proiectului, pentru ca alte 84 de apartamente sa fie fianlizate in luna ianuarie a anului viitor. "In total vor fi construite 14 blocuri, care insumeaza peste 1.100 de apartamente, care au suprafete incepand cu 43 mp si pana la 160 mp. Preturile de vanzare sunt de circa 1.000 de euro metrul patrat", a declarat Ovidiu Negurici, directorul executiv al Green Park. Acesta a adaugat ca, din totalul de 1.100 de locuinte din acest complex, circa 430 au fost deja vandute.Suprafata totala a terenului pe care se construieste ansamblul imobiliar depaseste 50.000 mp. "In imediata vecinatate a acestui teren am mai achizitionat o alta suprafata de 17.000 mp, pe care vom incepe, dupa finalizarea Green Park, constructia a inca noua blocuri, care vor insuma 300 de apartamente", precizeaza Negurici. Complexul va include un centru comercial si doua hoteluri, cu cate 300 de camere fiecare, destinate inchirierii de catre studenti. In plus, Green Park va beneficia de gradinita, sala de fitness, policlinica, spalatorie ecologica, cafenea si salon de frumusete, locuri de joaca pentru copii, sistem propriu de securitate si parcare subterana. La nivel mondial, Future Group a derulat investitii imobiliare de peste 1,2 miliarde de euro, iar in Romania a participat in calitate de partener la o serie de proiecte imobiliare - Sitraco Center, Gemenii Sitraco, Hotelul Golden Tulip, Hotelul Sinaia. AlfaRom Holding este o companie cu capital israelian care deruleaza in Romania proiecte imobiliare de circa 285 de milioane de euro, care prevad constructia in urmatorii 3-4 ani a circa 5.500 de apartamente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.