Directorul general al Aeroportul International Bucuresti-Baneasa (AIBB), Stefan Mladin, ne-a declarat, ieri, ca aeroportul nu mai face fata cererilor companiilor low-cost de a opera in orele de varf. „Am inceput sa refuzam companiile low-cost
Directorul general al Aeroportul International Bucuresti-Baneasa (AIBB), Stefan Mladin, ne-a declarat, ieri, ca aeroportul nu mai face fata cererilor companiilor low-cost de a opera in orele de varf. „Am inceput sa refuzam companiile low-cost pentru ca nu mai faceam fata. Lucram la capacitate maxima. In orele de varf nu mai e loc pentru alte zboruri. Speram sa solutionam o problema acuta, respectiv aglomeratia in crestere pe aeroport, cauzata de o dezvoltare accentuata a zborurilor low-cost in ultimii ani. Traficul pe aeroport se va dubla aproape in acest an, in pofida faptului ca Aeroportul Baneasa a fost inchis pe perioada verii pentru lucrari de reparare a pistei si pentru extindere“, ne-a spus Stefan Mladin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.