"Jucatorii au fost foarte motivati. Sunt foarte fericit de rezultat si de maniera de joc. Am aratat un fotbal foarte bun, cu multe combinatii. Am vazut in aceasta seara o puternica echipa a Olandei, care a evoluat la un nivel inalt. Sunt multumit de
"Jucatorii au fost foarte motivati. Sunt foarte fericit de rezultat si de maniera de joc. Am aratat un fotbal foarte bun, cu multe combinatii. Am vazut in aceasta seara o puternica echipa a Olandei, care a evoluat la un nivel inalt. Sunt multumit de revenirea lui Van Nisterlooy. El a facut meciul la care ma asteptam. Acum trebuie sa ne concentram la partida de miercuri cu Albania, atunci cand, in cazul unui succes, Euro 2008 nu va mai fi foarte departe", a spus Van Basten. Olanda a invins sambata seara, cu 2-0 (1-0), selectionata Bulgariei, prin golurile lui Sneijder (23) si Van Nisterlooy (58). Van Basten i-a trimis in teren pe Van der Saar - Melchiot (66 Boulahrouz), Heitinga, Mathijsen, Bouma - Van Bronckhorst, Sneijder (73 Seedorf), De Zeeuw (81 De Jong) - Van Persie, Van Nisterlooy, Babel; selectionerul Bulgariei, Dimitar Penev, i-a folosit pe Ivankov - Kisisev, Tuncev, Tomasic, Angelov, Wagner (79 Yankov) - Peev (62 Popov), S. Petrov, Telkiski (67 Dimitrov), M. Petrov - Berbatov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.