LA CEAS DE SEARA - Muzica buna in parc Ultimele ore ale week-end-ului ne-au facut sa parcurgem cateva decenii de muzica buna. "Vinovatii" au fost formatiile Activ, Bonney M si Saragossa Band.   Mariile, Marianii si Anisoarele din Se
LA CEAS DE SEARA - Muzica buna in parc Ultimele ore ale week-end-ului ne-au facut sa parcurgem cateva decenii de muzica buna. "Vinovatii" au fost formatiile Activ, Bonney M si Saragossa Band.   Mariile, Marianii si Anisoarele din Sectorul 2 al Capitalei n-au servit, probabil, neam de neamul lor un ospat muzical precum cel de duminica. In cinstea persoanelor botezate astfel, primarele Ontanu a adus in Parcul Plumbuita formatiile Activ, Saragossa Band si Bonney M. Pe la pranz, cei care citeau afisul concertului erau neincrezatori: "Nu se poate sa fie chiar Bonney M, sunt unii care probabil canta ca ei!". La ora 19:00, aleea principala a parcului devenise neincapatoare pentru cei dornici de muzica si antren. Startul l-au dat, de fapt, pustoaicele intre 1 si 3 ani, care au renuntat rapid la papusi pentru un alt gen de distractie. Avi de la Activ s-a dovedit a fi insa ambitios in a-i face si pe altii sa-si manifeste entuziasmul: "Mainile in aer... haideti, un, doi, trei, si!", nu s-a lasat el.   HITURI PE BANDA. Adevarata explozie de entuziasm a venit insa o data cu urcarea pe scena a solistilor din trupa Saragossa Band. "Zabadak", "Agadou", "Aiko, Aiko" sunt doar cateva dintre hiturile care i-au facut pe cei prezenti sa cante si sa danseze cu pasiune. Surpriza! Nemtii au invatat si romana, delectandu-ne chiar cu expresii. "Va dorim o seara buna!", au cantat ei la un moment dat. Doua ore a durat regalul prezentat de acestia. Apoi a aparut pe scena primarul Ontanu, care, dupa felicitarile adresate sarbatoritilor cu nume de sfinti, a anuntat formatia Bonney M. "Vor rasuna acum cantece care  sunt ascultate si azi cu placere, dar nu inainte de a privi artificiile!" Iar cerul s-a facut imediat foc si para.   Nu s-au terminat bine exploziile, ca boxele au si inceput sa difuzeze pe o arie extinsa acorduri din "Rasputin", "Daddy Cool" si "Rivers of Babylon". Pana aproape de ora 23:00 ne-am scaldat analizatorii auditivi in acorduri deosebit de placute. Ce pacat ca astfel de evenimente nu beneficiaza si de o promovare pe masura!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.