Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR) va incepe un program de recrutare de personal necesar pentru implementarea si derularea proiectelor de infrastructura, a declarat directorul general al CNADR, Mihai Grecu.

„Compania intentioneaza sa angajeze opt directori de proiect, care vor avea fiecare un salariu de 2.000 de euro, si 20 de sefi de proiect, fiecare cu un salariu de 1.500 de euro. Candidatii vor fi recrutati printr-o firma de profil si vor face parte din opt departamente de proiecte", a precizat Grecu. In prezent, CNADR are trei manageri pentru proiecte de infrastructura.

Printre atributiile directorului de proiecte se numara planificarea, organizarea si conducerea departamentului de proiect, alocarea resurselor necesare fiecarei lucrari si participarea la evaluarea ofertantilor in cadrul comisiilor constituite in acest sens. Viitorii manageri se vor ocupa de opt proiecte, printre care se numara autostrada Bors-Brasov, autostrada Bucuresti-Brasov, centura Bucurestiului, Drumul National (DN) 1 Baneasa-Otopeni, largirea la patru benzi a centurilor Bucuresti Nord si Ploiesti Vest, centura Arad, autostrada Arad-Timisoara, constructia centurii Timisoara, reabilitarea DN Timisoara-Lugoj, autostrada Cernavoda-Constanta, centurile Constanta si Pitesti. (S.D.)