Ultima cursa pe mare a sezonului estival 2007 a avut loc in acest sfarsit de saptamana, la initiativa Yacht Clubului Regal Roman (YCRR). A saptea editie a Regatei YCRR a adus in competitie 20 de veliere mari care s-au intrecut in cea mai titrata com
Ultima cursa pe mare a sezonului estival 2007 a avut loc in acest sfarsit de saptamana, la initiativa Yacht Clubului Regal Roman (YCRR). A saptea editie a Regatei YCRR a adus in competitie 20 de veliere mari care s-au intrecut in cea mai titrata competitie offshore din Romania.

Un velier care era sa se scufunde, un traseu frumos, dar uneori greu de gasit din cauza vapoarelor care mascau balizele si o ultima lupta stransa au fost ingredientele Regatei YCRR. Desfasurata pe traseul Portul Tomis - Portul Midia si retur, Regata s-a ridicat la nivelul asteptarilor concurentilor, care abia asteapta inceputul sezonului urmator. Marea montata si rafalele de vant serioase au fost provocarea ideala pentru ultima cursa a anului. Velierele, cu dimensiuni intre sapte si cincisprezece metri, au fost despartite, in final, de priceperea echipajului, dar si de noroc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.