O investitie imobiliara de anvergura se anunta pentru anul viitor la Tirgu-Mures.

Noul cartier se va construi in partea de est a orasului, in zona Livezeni, pe un teren cu o suprafata de aproximativ opt hectare. Lucrarile vor incepe in
O investitie imobiliara de anvergura se anunta pentru anul viitor la Tirgu-Mures.

Noul cartier se va construi in partea de est a orasului, in zona Livezeni, pe un teren cu o suprafata de aproximativ opt hectare. Lucrarile vor incepe in primavara lui 2008 si se vor derula pe o perioada de trei ani. Noul ansamblu rezidential va aduce pe piata imobiliara locala 1.180 de apartamente situate in blocuri cu patru, opt si 12 etaje. In afara de blocurile de locuit, proiectul include si construirea unui centru comercial de tip mall care va fi cel mai mare din oras.

Pentru viitorii locuitori ai cartierului se vor mai construi o gradinita, o scoala si o policlinica. Investitia apartine omului de afaceri Doru Borsan si va ajunge la aproximativ 156 de milioane de euro. Despre acest proiect se vorbeste de mai mult timp, dar Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat de Consiliul Local abia la sfirsitul saptaminii trecute. In zona se mai vorbeste despre faptul ca si alti investitori se pregatesc sa construiasca blocuri de locuinte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.