Ce grupuri de interese, ce lupte intre servicii, ce conflicte geo-politice? Nici poveste! Un nodul tiroidian care a luat-o razna, asta-i explicatia. Un mic ghem de celule secretoare, care a pornit propriul lui joc fara sa tina cont de semnalele orga
Ce grupuri de interese, ce lupte intre servicii, ce conflicte geo-politice? Nici poveste! Un nodul tiroidian care a luat-o razna, asta-i explicatia. Un mic ghem de celule secretoare, care a pornit propriul lui joc fara sa tina cont de semnalele organismului si a pompat in sange mai multi hormoni decat era necesar. Fenomenul l-a ajutat, probabil, pe Basescu sa invinga in confruntarile electorale: avea mai multa energie decat alti competitori, era permanent pe faza, avea replica, ii mergea mintea mai repede, cum se spune. Dopajul era unul natural, omul nu trisa, dar era in avantaj fata de plutonul candidatilor lenti, obositi, fara sclipire. Cine stie cand au inceput sa se faca simtite efectele secundare ale acestei terapii fara voie: nervozitate, iritabilitate, insomnie. Abil politician, in fata publicului a reusit sa-si tina in frau nervii. Umorul scrasnit, spun unii specialisti, ii masca agresivitatea. Cu Tariceanu n-a mai putut sa-si domoleasca furia. Conform acestui scenariu, in absenta nodulului, cei doi s-ar fi putut intelege.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.