Lupta impotriva pirateriei informatice va continua pe parcursul urmatoarelor decenii, mai ales in economiile emergente mari, in ciuda progreselor facute in ultimii ani, considera oficialii Microsoft,  care au recomandat guvernelor asiatice sa in
Lupta impotriva pirateriei informatice va continua pe parcursul urmatoarelor decenii, mai ales in economiile emergente mari, in ciuda progreselor facute in ultimii ani, considera oficialii Microsoft, care au recomandat guvernelor asiatice sa investeasca mai mult in domeniu, conform Reuters."Suntem realisti cand recunoastem ca trebuie sa lucram cu determinare, pe o lunga perioada de timp, care se va extinde pe parcursul mai multor decenii, pentru a face reale progrese in acest efort de combatere a pirateriei" a afirmat Craig Mundie, director de cercetare si strategie in cadrul Microsoft. Craig Mundie, unul dintre viitorii succesori ai lui Bill Gates, a afirmat ca s-au facut progrese in lupta impotriva pirateriei in tari precum China si Vietnam in ultimii ani, progrese care costa compania anual miliarde de dolari, informeaza NewsIn. Microsoft a reafirmat intentia de a mari numarul angajatilor si de a finanta proiectele de cercetare si dezvoltare din afara SUA, precum piata din India. Compania americana de software si-a extins domeniul de activitate de la binecunoscutul Windows la productia de device-uri destinate consumatorilor finali (Zune, Xbox) si solutii Internet. Produse ale companiei precum Windows sau Office au avut un rol capital in profitul Microsoft.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.