Fostul premier Adrian Nastase si-ar fi exprimat, luni, in sedinta grupului parlamentar PSD din Camera, nemultumirea fata de modul in care actuala conducere a partidului isi trateaza proprii parlamentari, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid
Fostul premier Adrian Nastase si-ar fi exprimat, luni, in sedinta grupului parlamentar PSD din Camera, nemultumirea fata de modul in care actuala conducere a partidului isi trateaza proprii parlamentari, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Potrivit acelorasi surse, Nastase ar fi ridicat aceasta problema in legatura cu atitudinea conducerii PSD fata de parlamentarii social-democrati in ceea ce priveste semnarea motiunii de cenzura.    

Sursele citate au aratat ca Nastase le-ar fi transmis deputatilor PSD ca este inadmisibil ca actuala conducere a partidului sa-si ameninte parlamentarii cu excluderea din partid in cazul in care vor refuza sa semneze motiunea de cenzura.


Nastase ar fi spus ca nu a existat un astfel de moment inainte si ca nu s-a procedat in acest mod. El ar aratat ca intotdeauna s-au explicat ratiunile luarii anumitor decizii, acestea fiind argumentate si aprobate de parlamentari.

Adrian Nastase a mai spus ca, la ultima sedinta a grupurilor parlamentare ale PSD, s-a decis ca actuala conducere a partidului sa mearga la negocieri cu celelalte partide, urmand ca, dupa discutii, sa vina din nou in fata grupurilor parlamentare pentru a explica ratiunile depunerii motiunii de cenzura, au mai mentionat sursele citate.    

Conform acelorasi surse, Nastase ar fi spus ca, in urma ultimelor declaratii date de presedintele PSD, Mircea Geoana, are senzatia ca a asistat la alta sedinta a grupurilor parlamentare. Nastase le-a mai spus deputatilor ca nu poate fi asociat cu ideea ca nu este de acord cu motiunea de cenzura intrucat ar avea dosare, el fiind cel care, in prima parte a anului, a invocat aceasta masura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.