Aveti o natura libera, cautati independenta. Puteti avea probleme cu exprimarea propriilor idei, punctul de referinta schimbandu-se repetat, la intervale scurte. Relatiile de prietenie vor fi foarte largi, cu persoane cu diverse preocupari. Pot exista probleme in cadrul relatiilor personale, datorita permanentei nevoi de a fi admirati, laudati si maguliti, chiar in detrimentul celor pe care vreti sa-i faceti fericiti. Numai insistenta in cautarea meritului personal poate sa va duca la o viata insigurata, departe de pulsul societatii. Incercati sa va dominati partenerul, sa-l lezati in crunta dumneavoastra cautare de sine.

Sunteti interesati de imaginea in fata publicului, incat gasiti de cuviinta sa preluati parerile celor din jur, devenid dependenti de ele, complicandu-va existenta. Sunteti potriviti pentru orice munca, aveti darul de a armoniza nevoile personale cu cerintele sociale, bineinteles prin efort personal, mai degraba instinctiv, si nu formal. Incercati sa depasiti neincrederea in ceilalti, sa va faceti cunoscuta experienta de viata. Sunteti interesati si atenti la anumite probleme care par inexplicabile la prima vedere. In ce ea ce priveste starea materiala, prosperitatea si abundenta, va descurcati de minune.


Berbec

Sunteti preocupati de idealuri intr-un sens mai larg si profund uman. Posedati calitatea de a va integra in orice domeniu, insotita de un mod de a va face placuti. Va atrag domeniile publice, incercati sa impresionati, cautand o stimulare din exterior ca lauda sau admiratie. Simtiti o apasare stranie daca va confruntati cu rabufniri si accese de furie. Analizati cu multa grija, cu multa minutiozitate fiecare aspect al vietii!

Taur

Va trebui sa puneti mai mult pret pe echilibrul sufletesc interior, renuntand la capcanele si ispitele care ies la iveala prin colaborarea cu persoane care au teluri asemanatoare, dar in schimb a caror fire este parsiva si vicleana. Este necesar sa respectati normele si legile sociale. Orice incalcare a regulilor se poate solda cu pierderea bunastarii, sau cu pierderea echilibrului nervos. Aveti mare nevoie de un partener in care sa aveti incredere deplina, pe care sa va puteti baza cu adevarat.


Gemeni

Reusitele se datoreaza felului in care vedeti “obiectivele” vietii in prezent. Stiti sa le transmiteti celor din jur acel fior pe care-l da pasiunea pentru un domeniu de munca, mai ales colegilor de serviciu. Atentia pe care o aratati celor din jur va ajuta sa va recunoasteti in reusitele lor, aveti mult tact si mult farmec. Sunteti perceputi foarte pozitiv, motiv pentru care o serie de ganduri bune se indreapta spre dumneavoastra.

Rac

Va doriti o relatie durabila, sunteti capabili sa va sacrificati dorintele personale de dragul partenerului. Viata dumneavoastra decurge destul de liniar, in masura in care nu fortati nota in nicio privinta. Va conduceti viata dupa un plan conceput in cele mai mici amanunte, cateodata mult prea difĂ­cil de exteriorizat si de explicat pentru a fi inteles. Cineva va ofera un ajutor dezinteresat, care va va aduce multe beneficii.

Leu

Criza actuala este data de incertitudine. Porniti de la ideea ca dincolo de planurile dumneavoastra, exista cineva care ne dirijeaza si caruia nu-i scapa nimic. Asadar, privind partea luminoasa a experientelor prezente, veti porni din start cu alta atitudine la drum.