BCR OPEN ROMANIA Cea de-a 12-a editie a turneului BCR Open Romania a inceput ieri, la Arenele BNR din Bucuresti. Andrei Pavel si Victor Hanescu, care au primit cate un wild card, vor intra in competitie astazi, ei urmand sa-i intalneasca pe span
BCR OPEN ROMANIA Cea de-a 12-a editie a turneului BCR Open Romania a inceput ieri, la Arenele BNR din Bucuresti. Andrei Pavel si Victor Hanescu, care au primit cate un wild card, vor intra in competitie astazi, ei urmand sa-i intalneasca pe spaniolul Oscar Hernandez, respectiv pe germanul Florian Mayer. Desi anuntase ca nu va juca saptamana viitoare in Cupa Davis, impotriva Japoniei, Hanescu s-a razgandit si va face deplasarea la Osaka, linistindu-i astfel pe antrenorii Florin Segarceanu si Adrian Marcu. Dupa ce a trecut de trei tururi de calificari, Catalin Gard a ajuns si el pe tabloul principal si va juca azi cu Marc Gicquel (Franta). Ieri, in primele meciuri ale turneului, Igor Andreev (Rusia) l-a invins cu 6-3, 3-6, 6-4 pe Peter Luczak (Australia), iar Giles Simon (Franta) a dispus de Guillermo Garcia-Lopez (Spania), scor 7-6,  6-4.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.