STEAUA - RAPID - Gigi Becali il vede pe Victoras Iacob titular Giulestenii cred ca au un avantaj in fata rivalilor din Ghencea inaintea derby-ului rundei a saptea a Ligii 1, care va avea loc in fieful "ros-albastrilor", duminica de la ora 20:3
STEAUA - RAPID - Gigi Becali il vede pe Victoras Iacob titular Giulestenii cred ca au un avantaj in fata rivalilor din Ghencea inaintea derby-ului rundei a saptea a Ligii 1, care va avea loc in fieful "ros-albastrilor", duminica de la ora 20:30, in direct la Kanal D. "Feroviarii" mizeaza in intalnirea cu Steaua pe atmosfera buna din cadrul echipei, parcursul reusit din actualul campionat instaurand linistea in Giulesti dupa foarte mult timp.   CALCULE. Romeo Stancu este de parere ca Rapid poate profita de momentul bun pe care il traverseaza si de schimbarea de atitudine a patronului George Copos, care a renuntat sa-i mai critice pe jucatori: "Atuul nostru in fata Stelei este ca zazania nu si-a facut loc la noi, ca avem un grup unit si ca nu avem presiune. Ne dorim foarte mult cele trei puncte, pentru ca o victorie in Ghencea ne-ar ajuta foarte mult la Nürnberg, unde am merge cu un alt moral". Tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, considera ca partida cu Steaua va fi una echilibrata. "Este greu sa vorbim despre cine este favorita. Cred ca sansele sunt egale, 50-50 la suta." Dupa infrangerea suferita la Urziceni, 0-1 cu Unirea, stelistii nu concep sa faca insa un nou pas gresit. "Meciul cu Rapid este cu totul altceva, fiindca Rapid ne este contracandidata la titlu si sunt si orgolii intre conducatori. E o partida de patru puncte", a declarat finantatorul gruparii din Ghencea, Gigi Becali. Acesta a salutat si revenirea lui Victoras Iacob. "Acum ne-am dat seama ce mare nevoie are Steaua de Iacob! O sa-i pun lui Victoras o pila la Hagi", a spus Becali, lasand sa se inteleaga faptul ca si-l doreste pe Iacob in primul unsprezece in meciul cu Rapid.   RETINUT "Nu poti sa spui ca spulberi Rapidul, fiindca nu e o echipa de doi lei, ci e una puternica. Chiar si asa, suntem putin mai valorosi decat rapidistii, plus ca jucam si acasa, asa ca eu cred ca putem invinge. Comunistul de Copos poate insa sa spere, pentru ca se poate intampla orice in acest meci" Gigi Becali finantator Steaua   Acord Parteneriatul dintre Steaua si Bigotti, prin care jucatorii si staff-ul tehnic al vicecampioanei Romaniei beneficiaza de vestimentatia renumitei marci, a fost prelungit cu inca un an. "Colaborarea pe care am inceput-o anul trecut cu Steaua ne-a onorat, de aceea am decis s-o continuam", a declarat Ruxandra Popescu, director de marketing al Bigotti Romania. Tinuta Bigotti aleasa pentru Steaua e caracterizata de liniile cambrate ale designului italian.   Avertisment Chiar daca Steaua va fi vaduvita in meciul de duminica de prezenta mai multor jucatori, cea mai importanta fiind absenta capitanului Mirel Radoi, antrenorul gruparii de sub Podul Grant este de parere ca "ros-albastrii" alcatuiesc o echipa solida. "Nicolae Dica este pericolul numarul unu, dar si noi avem jucatori mari, in care am incredere. Radoi este un mare fotbalist, dar Steaua nu sta in Mirel. Steaua este un grup, un colectiv", a avertizat Bergodi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.