Clima asta care ne da complet peste cap (pana ametim de-a binelea) face necesare strategii de adaptare din ce in ce mai perfectionate. Aerul conditionat si ventilatorul sunt deja perimate. Si cine putea gasi o super solutie decat unul numit "Vijelie"
Clima asta care ne da complet peste cap (pana ametim de-a binelea) face necesare strategii de adaptare din ce in ce mai perfectionate. Aerul conditionat si ventilatorul sunt deja perimate. Si cine putea gasi o super solutie decat unul numit "Vijelie"a€¦"Vali Vijelie"?

Ca si-a amenajat in casa o fantana, ar fi si n-ar fi de poveste. Dar ca s-a mutat in casa noua cu tot cu eaa€¦ ei, asta chiar iti da de gandit, la o adica. O fi demontat constructia bucata cu bucata si a transportat-o asa, insailand-o la loc in noul domiciliu? Sau a dat direct "copy" si "paste"(mai modern si mai eficient?). Dar cu pretioasa apa cum a facut? O fi transportat-o cu galeata? Pentru ca daca ar consuma lichidul de la chiuveta, si-ar strica pretioase de coarde vocale si-ar trebui sa-si puna banda la fiecare cantare...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.