Peste 2.300 de marinari imbarcati la bordul a 22 de nave de razboi, instalatii mobile de lansare a rachetelor si un elicopter participa timp de o saptamana, incepand de luni, la aplicatia anuala "Litoral 07", organizata de Fortele Navale Romane in ap
Peste 2.300 de marinari imbarcati la bordul a 22 de nave de razboi, instalatii mobile de lansare a rachetelor si un elicopter participa timp de o saptamana, incepand de luni, la aplicatia anuala "Litoral 07", organizata de Fortele Navale Romane in apele teritoriale ale Romaniei si cele internationale.

Exercitiul are ca scop perfectionarea structurilor participante in planificarea si conducerea actiunilor pe mare si pe uscat, fiind utilizat intregul armament de la bord. La exercitiu participa si fregata "Regina Maria", dotata cu doua instalatii de lansare torpile cu trei tuburi pe fiecare instalatie, alaturi de vedetele torpiloare din clasa Proiect 881 si corvetele din clasa Tetal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.