"La Steaua am invatat ce inseamna performanta si vreau sa fac acelasi lucru si la Dinamo. Am avut foarte multe oferte, dar am ales Dinamo pentru ca asa am vrut eu. Dinamo poate sa joace in Liga Campionilor si imi doresc sa joc acolo. O sa fie greu sa
"La Steaua am invatat ce inseamna performanta si vreau sa fac acelasi lucru si la Dinamo. Am avut foarte multe oferte, dar am ales Dinamo pentru ca asa am vrut eu. Dinamo poate sa joace in Liga Campionilor si imi doresc sa joc acolo. O sa fie greu sa prind un loc de titular la Dinamo, pentru ca aici sunt fotbalisti buni, tehnici, care joaca de mult timp impreuna iar eu vin dupa o perioada mai lunga de inactivitate, fara antrenamente si meciuri si imi va fi greu", a spus Bostina. Acesta a precizat ca el a fost contactat in vederea unui transfer la Dinamo in perioada in care aceasta echipa era inca antrenata de Rednic. "A contat foarte mult ca a venit Zenga, dar eu am fost contactat cand Rednic inca era la Dinamo. Nu e nici un avantaj ca e Zenga. Avantajul e ca daca voi juca bine, voi multumi pe toata lumea, inclusiv pe suporteri. Daca nu joc bine, nu o sa ma bage Walter in teren niciodata. Nu meritam sa plec de la Steaua in situatia asta, dar am plecat, am uitat tot. Dinamo e echipa mea acum si vreau sa fac aici ce am facut la Steaua, poate chiar mai mult", a mentionat Bostina. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.