"Din dragoste" incepe cel de-al optulea an si cel de-al 15-lea sezon la Antena 1 din 11 septembrie, de la ora 20:30. Adica de maine.

Pregatirile pentru  inceperea unui nou sezon al emisiunii "Din dragoste" sunt in plina desfasurare, redactorii citesc sutele de scrisori venite pe adresa emisiunii, cele mai multe venite din Dobrogea, Constanta mai ales, locul unde a ajuns prima data, dupa vacanta, caravana "Din dragoste".


CAZURI. In prima editie a noului sezon vor fi prezentate povesti de dragoste de la malul Marii Negre, povesti incredibile, romantice, impresionante. Declaratia "exotica" de dragoste a unui roman pentru iubita sa, Safina, o turcoaica frumoasa de 23 de ani; barbatul ii face o surpriza de proportii, in timp ce ea era la un interviu de angajare. El apare cu o trupa faimoasa de dans turcesc din Constanta, care danseaza doar pentru Safina un dans traditional de nunta, iar interviul de angajare se transforma intr-o petrecere, urmata de drumul spre... starea civila.


O alta poveste de dragoste emotionanta va fi prezentata tot maine; cei doi protagonisti, Mihaela si Cornel, avand in jur de 35 de ani, casatoriti de peste 11 ani, au trecut peste multe probleme impreuna, cea mai grava fiind moartea propriului copil, in urma unui accident de masina. Nefericitul accident le-a rapit baiatul dar si linistea, sanatatea si chiar locul de munca; Mihaela sufera de depresie severa si nu mai poate munci, iar sotul ei vrea sa-i arate ca iubirea ii poate ajuta sa depaseasca impreuna aceasta pierdere. Cornel s-a gandit ca toata tristetea poate fi depasita daca va scrie pe biletele motivele disperarii ei, dorul pentru copil, biletele care vor fi puse in baloane cu heliu si care vor zbura catre cer... "Tristetea se va duce pentru totdeauna o data cu baloanele, numai iubirea va ramane cu noi..." declara plangand Mihaela in timpul surprizei pregatite de sot.


REACTIE. "Astept si eu cu nerabdare noul sezon «Din dragoste», ca toti telespectatorii nostri", spune Mircea Radu. "Spun asta bazandu-ma pe curiozitatea si bucuria cu care am fost intampinat in turneul incheiat de curand. Chiar daca intram in al optulea an, nu simt deloc oboseala - nici a emisiei, nici a colegilor mei, nici a mea. Despre cazul din prima editie, al lui Cornel, pot spune ca este emotionant si revoltator... Este induiosator, pentru ca nu poti ramane de piatra cand un tata iti spune despre copilul lui in varsta de 8 ani ca a murit intr-un accident de circulatie... E revoltator cand auzi, din gura tatalui, ca soferul care a dat cu masina peste copil nu a patit nimic, intrucat avea relatii in Politie...", a declarat Mircea Radu, prezentatorul emisiunii "Din dragoste", in timpul filmarilor.