O cladire, folosita ca oficiu postal, de la baza americana Mihail Kogalniceanu din Constanta a fost evacuata, la sfarsitul saptamanii trecute, din cauza unui pachet suspect. Potrivit ofiterului de relatii publice al Joint Task Force, Troy Darr, pach
O cladire, folosita ca oficiu postal, de la baza americana Mihail Kogalniceanu din Constanta a fost evacuata, la sfarsitul saptamanii trecute, din cauza unui pachet suspect. Potrivit ofiterului de relatii publice al Joint Task Force, Troy Darr, pachetul era destinat unui militar american si, intrucat existau unele suspiciuni cu privire la continut, au fost alertate fortele de interventie. Cladirea, in care se aflau aproape 40 de persoane, a fost evacuata in graba si au fost luate masuri de siguranta in zona, fiind anuntate politia si Ministerul Apararii Nationale. O echipa de pirotehnisti constanteni a facut toate verificarile necesare stabilind ca pachetul nu reprezinta un pericol.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.