Selectionata de tineret a Romaniei va disputa maine cu incepere de la ora 17:00 o importanta partida contra reprezentativei Bosniei-Hertegovina. Meciul, care va avea loc la Ramnicu Valcea, conteaza pentru preliminariile CE 2007-2009.

CANTONAMENT. Elevii lui Emil Sandoi se afla de cateva zile la Govora, unde se pregatesc pentru dificilul meci de maine. Tinerii fotbalisti romani au asistat ieri la partida din Liga a II-a dintre FCM Valcea si Gaz Metan Medias, partida castigata de gazde cu scorul de 3-1. Azi, de la ora 17:00, va avea loc antrenamentul oficial, care va fi deschis presei.

Accesul spectatorilor la partida de pe stadionul "Zavoi" va fi gratuit, selectionerul Emil Sandoi declarand ca se asteapta ca arena sa fie plina la ora meciului. "Valcenii sunt mari amatori de fotbal si sunt sigur ca vor veni sa incurajeze nationala mica a Romaniei, mai ales ca si «cei mari» au batut in Belarus, fiind foarte aproape de calificarea la CE 2008 din Elvetia si Austria.

Dupa evolutiile foarte bune din ultimul timp, am incredere in baietii mei si sunt sigur ca vor da totul pentru a castiga. Avem mare nevoie de toate cele trei puncte", a spus fostul international. Nationala de tineret este lider al grupei a 10-a, cu 4 puncte, dupa ce a remizat, scor 1-1, cu Franta, la Brest, si a invins cu 1-0 in deplasarea din Malta. Din aceasta grupa mai face parte si reprezentativa Tarii Galilor.