Spectacolul oferit de piloti in timpul Raliului Betuniei a fost umbrit de un accident mortal provocat de liderul cursei, Fabien Vericel. Intr-un viraj de ac de par, Vericel a lovit din plin un copil de cinci ani care a decedat.  Masina

Spectacolul oferit de piloti in timpul Raliului Betuniei a fost umbrit de un accident mortal provocat de liderul cursei, Fabien Vericel. Intr-un viraj de ac de par, Vericel a lovit din plin un copil de cinci ani care a decedat.  Masina Toyota Corolla WRC a liderului cursei, Fabien Vericel, a iesit de pe pista intr-un viraj in forma de ac de par si l-a lovit in plin pe baiatul care, potrivit organizatorilor, avea varsta de cinci ani. Ambulantele au intervenit rapid, insa nu l-au putut salva pe nefericitul pustan. "Baiatul se afla in spatele unei zone delimitate cu panglici. Un grup de spectatori a reusit sa se fereasca, mai putin acel nefericit baietel. Securitatea a fost bine respectata", a declarat Georges Collin, responsabil de comunicarea cu presa al Raliului Betuniei. In editia din 1998 a aceluiasi ani, un copilot a decedat dupa ce masina sa a lovit un stalp in urma unei iesiri de pe pista.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.