Un nou cuplu se intrevede la orizont: Florin Piersic (senior!) si Emilia Popescu. Prilejul: piesa "Straini in noapte", in regia lui Radu Beligan. Premiera spectacolului va avea loc in zilele de 28, 29 si 30 septembrie, la sala Operei Romane.

"Straini in noapte", de Eric Assous, este o comedie cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma. Florin Piersic evolueaza, asa cum stim, cu farmec si umor debordant, alaturi de (mult mai) tanara Emilia Popescu.

Indragitul actor se intoarce la scandura (a scenei, bineinteles) dupa 20 de ani de "odihna activa". Dupa cum stiti, a fost pensionat la cerere, dar asta nu l-a impiedicat sa fie o prezenta permanenta in constiinta publica, atat ca realizator de emisiuni tv, cat si ca invitat. Asadar, Piersic infloreste, din nou, intr-o comedie romantica, insa de data aceasta sub indrumarea maestrului Radu Beligan.

Piesa este jucata din 2004 cu urias succes de Alain Delon si Astrid Veillon atat la Paris, cat si in turnee in Franta si Europa. Pierre (personajul jucat de Florin Piersic) este casatorit si tatal unui adolescent. A ramas singur in Paris sa munceasca, in timp ce sotia si fiul sau sunt plecati in vacanta. Juliette (Emilia Popescu) este o blonda tanara, frumoasa si enigmatica. Il intalneste pe Pierre intr-un bar si-i accepta invitatia de a mai bea un pahar la el acasa. Seara abia incepe... Cum va evolua relatia dintre ei? Cine este Ea cu adevarat? Cine este El? Cine vrea sa afle, sa vina sa vada "Straini in noapte", la sala Operei Romane, intre 28 si 30 septembrie, incepand cu ora 20:00.