Ralph Lauren a organizat prezentarea colectiei sale intr-un cort ridicat in Central Park, iar melodia ce a insotit evenimentul a fost a€žThe best is yet to come", in interpretarea lui Frank Sinatra. Publicul, din care au facut parte

Ralph Lauren a organizat prezentarea colectiei sale intr-un cort ridicat in Central Park, iar melodia ce a insotit evenimentul a fost a€žThe best is yet to come", in interpretarea lui Frank Sinatra. Publicul, din care au facut parte nume sonore de la Hollywood, precum Sarah Jessica Parker, Martha Stewart, Diane Sawyer si Barbara Walters, l-a aplaudat cu insufletire. A fost a 40-a colectie a lui Lauren, una considerata aniversara, scrie AP.   INEDIT. Colegii sai de bransa, renumiti creatori de moda precum Donna Karan, Carolina Herrera, Diane von Furstenberg si Vera Wang, au luat si ei parte la eveniment. Tema colectiei de primavara, lansata in cadrul Saptamanii Modei, a fost a€žO zi la curse". Unele dintre modele purtau palarii imense si rochii pentru petreceri de gradina, in vreme ce altele purtau jachete si pantaloni cu croiala barbateasca si papioane. Multe dintre obiectele de vestimentatie prezentate imitau chiar si stilul jocheilor - rochii din jerseu galben cu imprimeu ecvestru, veste si jachete din tafta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.