Enigme de familie, secrete ale istorieiDesi a emigrat in Israel de mai bine de patru decenii, pictorita Liana Saxone-Horodi vine in fiecare an in Romania. Istoria familiei Saxone continua sa aiba enigme datorate "petelor albe" din istoria comunismulu
Enigme de familie, secrete ale istorieiDesi a emigrat in Israel de mai bine de patru decenii, pictorita Liana Saxone-Horodi vine in fiecare an in Romania. Istoria familiei Saxone continua sa aiba enigme datorate "petelor albe" din istoria comunismului.

Intr-o zi de august a anului 1959, pe atunci in varsta de 19 ani, Liana si-a insotit tatal convocat la sediul militiei din Strada Cristian Tell. I-a dat acesteia servieta cu documentele proceselor ce le avea pe rol ca avocat, i-a spus sa treaca pe la colegii sai ca sa-l inlocuiasca in instantele unde avea procese si... n-a mai revenit vreme de patru ani!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.