Ne enervam la gandul ca nationala de fotbal a Romaniei ar fi putut fi calificata astazi matematic la Campionatul European din anul 2008 daca nu pierdea cele doua puncte in fata Bulgariei, in primul meci al campaniei. Ne-au enervat de Sf. Maria, la fe
Ne enervam la gandul ca nationala de fotbal a Romaniei ar fi putut fi calificata astazi matematic la Campionatul European din anul 2008 daca nu pierdea cele doua puncte in fata Bulgariei, in primul meci al campaniei. Ne-au enervat de Sf. Maria, la fel ca de fiecare data cand este sarbatoare, SMS-urile cu diverse urari trimise nesemnate. De parca ar trebui sa avem toate numerele de telefon in agenda. Ca sa nu mai spunem cat ne-au enervat cei care au "uitat" sa-si sune prietenii de ziua numelui!Ne enervam subit cand vedem ca, abia ce s-a turnat asfaltul pe o straduta, hop, la cateva zile, "vine" si baietii de la Apa Nova sau de la Gaze ca sa repare si ei ceva. Astfel, se ia una bucata pichamar, se sparge bine asfaltul pana la loc comanda si apoi se lasa santul neacoperit, ca doar nu intereseaza pe nimeni de masinile noastre!Ne-a enervat psihoza asta cu operatia presedintelui tarii, Traian Basescu. Daca n-am vazut la desene cu fel de fel de scheme reprezentand diferite guse, incat parca ne pare rau ca n-am dat si noi la biologie! Macar pentru astfel de cazuri si tot ne-ar fi prins bine! Mai apaream si noi pe la teveu si explicam cum vine treaba!Sunt foarte enervanti cei care parcheaza masina pe locul tau platit si o lasa acolo cu zilele. Cine ar trebui sa ia masuri? Politia Comunitara cumva?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.