Sportivii romani au cucerit doua medalii de argint in ultima zi a CM de la Stuttgart, ridicand la patru numarul trofeelor castigate de tara noastra la aceasta editie.    
ECHILIBRU. Reuniunea de ieri a inceput foarte bine pe
Sportivii romani au cucerit doua medalii de argint in ultima zi a CM de la Stuttgart, ridicand la patru numarul trofeelor castigate de tara noastra la aceasta editie.    
ECHILIBRU. Reuniunea de ieri a inceput foarte bine pentru delegatia tricolora, in singura finala masculina in care am fost reprezentati, cea de sarituri, Daniel Popescu izbutind sa castige medalia de argint. Dinamovistul de 24 de ani a reusit sa suplineasca absenta campionului mondial Marian Dragulescu, accidentat, cele doua executii ale sale fiind notate de arbitri cu 16,675 si 16,325. Cu o medie de 16,500, Popescu a fost lider pana inaintea evolutiei ultimului concurent, polonezul Leszek Blanik, care i-a rapit aurul pentru doar 12 miimi de punct. Celalalt roman prezent in aceasta finala, Flavius Koczi, a ocupat locul 7, cu 16,050. Finala feminina la barna, in care au concurat Steliana Nistor si Catalina Ponor, s-a desfasurat dupa acelasi scenariu, incertitudinea domnind pana la final. A castigat americanca Anastasia Lukin (16,025), pe treapta a doua urcand, la egalitate, Nistor si chinezoaica Li Shanshan (15,900). A fost a treia medalie castigata de Steliana Nistor la Stuttgart, dupa argintul de la individual compus si bronzul de la echipe. Din pacate, Catalina Ponor a ocupat doar locul 4 (15,700), tripla campioana olimpica nereusind sa castige singurul titlu care ii mai lipsea, cel mondial. In finala la sol, Sandra Izbasa a ocupat locul 8.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.